Jenni miinus 16kg

 

Jennin valmennus päättyi jo vuodenvaihteessa ja nyt saimme viimein tehdyksi loppuraportin (parempi myöhään kuin ei milloinkaan). Jenni aloitti MotiOnen valmennuksessa viime kesäkuun alussa painon ollessa 91kg ja terveelliset elämäntavat sekä treenihousut hieman kadoksissa (lue lisää painamalla. Siitä alkoi Jennin sanojen mukaan todellinen elämäntapamuutosremontti ja viimeinen sellainen. Valmennus loppui tammikuun alussa, jolloin puntarin viisari värähti noin 75 kg eli kuudessa kuukaudessa Jenni pudotti painoaan huikeat 16 kg ja vyötäröltä katosi yhteensä 12cm

Ennen valmennusta. Tästä Jenni laihdutti ensin ilman valmentajaa ja saikin pudotettua painoa noin 8kg.  Paino alkoi kuitenkin Jennin sanojen mukaan "junnaamaan" paikoillaan, minkä jälkeen Jenni otti yhteyttä MotiOneen. 

 

 

Jenni 16 kg kevyempänä

 

Painon putoamisen myötä suurimmat muutokset Jenni huomaa elämäntavoissaan ja olemuksessaan. Energiaa riittää huomattavasti enemmän mitä ennen ja osa siitä on tarttunut jo Jennin avomieheenkin, joka on aloittanut oman elämänmuutosprojektinsa MotiOnen valmennuksessa (tästä lisää mahdollisesti myöhemmin). Juoksun suhteen kehitys on ollut huimaa, sillä 15 min hölkkäilyt ovat pidentyneet jopa tunnin pituisiin juoksulenkkeihin. Jääkaappi pursuaa yli maitrahkapurkeista ja kasviksista, joten senkin suhteen asiat ovat mallillaan. 

 

Puolen vuoden säännöllinen harjoittelu ja ravintokonsultointi ovat luoneet Jennille todella hyvät pohjat omatoimiseen liikunnan harrastamiseen sekä ravitsemukseen eli tästä on erittäin hyvä jatkaa!

 

Lopuksi vielä Jennin haastattelu:

 

Missä huomaat suurimmat muutokset?

Huomattavasti pirteämpi olo ja väsymys iskee huomattavasti myöhemmin mitä ennen. Peruskunto on kehittynyt huomattavasti ja sen huomaa varsinkin juoksemisessa. 

 

Mitä mieltä olet valmennuksesta?

Valmennus on toiminut alusta asti todella hyvin. Treeniohjelmat ovat vaihdelleet säännöllisin väliajoin  pitäen mielenkiintoa yllä. "Perseelle potkiminen" on toiminut erittäin hyvin, jos on ollut motivaation kanssa ongelmia tai muuten vain jotain vastoinkäymisiä.

 

Terveiset blogin lukijoille?

Neuvo teille, jotka kamppailette nimenomaan ylimääräisten kilojen kanssa: Kun tulee sellainen olo ettei huvita yhtään treenaaminen ja tekis mieli ostaa herkkuja. Katso silloin peiliin, selaile jotain vanhoja kuvia  ja mieti haluatko todella heittää kaiken tekemäsi työn pois niin helpolla. Ja lapsi ei ole este liikunnalle, itse lenkkeilen paljon 1,5 vuoden ikäisen Aatun kanssa. Lapsi vain rattaisiin ja menoksi :) 


Kiitokset vielä valmentaja Jannelle ja miehelleni Juha-Pekalle tuesta.