Joulukalenteri: 1.12.

Joulupukki on satojen, ellei tuhansien vuosien aikana ehtinyt ilahduttaa miljardeja ihmisiä ympäri maailmaa. Kuin ihmeen kaupalla ja kaikkia fysiikan lakeja uhmaten pukki on jouluaattona ehtinyt kiertää kaikki maailman kodit saattaen paketit oikeille omistajilleen.

Tänä vuonna joulun ympärille on kuitenkin alkanut kerääntyä tummia pilviä, eikä syy ole ainoastaan ilmastonmuutoksessa. Kuten sanotaan, vanhuus ei tule koskaan yksin, ja vuodet ovat alkaneet jättää jälkiään myös ikinuoreen joulupukkiin; Palautuminen aaton urakasta kestää yhä pidempään, nopeus ja räjähtävyys alkavat olla vieraita käsitteitä, vatsan ympärille on kertynyt elintasokerroksia ja ennen kaikkea elämässä on alkanut näkyä muitakin muka treenaamista sekä fyysistä kuntoa tärkeämpiä asioita. Näin ollen siis vuonna 2014, myös joulupukki on viimein joutunut kohtaamaan keski-ikäisille suomalaismiehille hyvinkin tutut tosiasiat. Aiemmin aina iloinen ja tarmokas pukki on salakavalasti alkanut muuntua omaksi irvikuvakseen. Sivusta tapahtumakulkua seurannut joulumuori on lopen kyllästynyt sohvalla röhnöttävään, pipareita napsivaan ja glögiä kittaavaan pukkiin. Paitsi pukin jaksamisesta, muori on huolissaan myös hänen terveydestään. Jos suunta ei muutu, uhkaa pakettien sijaan pukin omasta lahjakorista löytyä 2-tyypin diabetes sekä ateroskleroosi.

 Lähtötilanne 1.12.

Lähtötilanne 1.12.

On tultu siihen pisteeseen, että muori ei nähnyt muuta mahdollisuutta, kuin laittaa pukin elämäntavat remonttiin. Aikaa ennen jouluaattoa on vähän, mutta muori on vakuuttunut, että MotiOnen avulla pukki ehditään saada takaisin entiseen iskuunsa. Helppoa tämä ei tule olemaan kenellekään. 24 Päivän aika tullaan vuodattamaan litroittain hikeä, nostamaan tuhansien kilojen edestä painoja sekä ennen kaikkea viemään pukkia kohti fyysisiä äärirajoja. Miten pukin lopulta käy? Löytyykö kadonnut eye of the tiger? Kestääkö pukki vielä jouluaaton rasitukset? Kaikki tämä selviää MotiOnen joulukalenterista, jota voit seurata Instagramissa päivittäin avautuvasta luukusta! #pukkitreenaa