Etsi intohimosi, visioi ja muuta se todellisuudeksi...

Mikä on visio? Visio on jollain tapaa kuin unelma. Se on intohimo. Se on ultimaattinen "The tavoite", jonka eteen tehdään töitä. Millaiset visiot voivat olla? Mielestäni hyvä visio on realistinen ja konkreettinen. Sellainen, että sormenpäät hipaisevat sitä hellästi kun siihen yrittää kurottaa. Vision saavuttaminen voi olla hyvinkin lähellä, jopa parin vuoden päässä. Joillekin sen saavuttaminen vaatii useimpia vuosia, jopa kymmeniä.

"Visio on jollain tapaa kuin unelma, intohimo ja ultimaattinen The tavoite"

Visioita on siis erilaisia, mutta mikään visio ei ole toistaan parempi tai huonompi. Visiot ovat jokaisen henkilökohtaisia maaleja, joita tavoiteltaessa saa kicksireaktioita. Nämä ns. Kicksireaktiot aiheuttavat joillekin sydämen tykytyksiä. Joillekin hymyä. Joillekin muuten vain hyvänolontunnetta. Nämä kicksireaktiot ovat se juttu, minkä takia kannattaa nousta aamulla sängystä ylös. Näiden kicksireaktioiden takia vision tueksi olisi hyvä asettaa konkreettisia välitavoitteita matkan varrelle. Sellaisia pieniä askeleita, jotka ohjaavat kohti visiota. Sellaisia, jotka vaativat, mutta ovat saavutettavissa.

"Kicksireaktioiden takia vision tueksi olisi hyvä asettaa konkreettisia välitavoitteita matkan varrelle"

Löytävätkö kaikki intohimonsa, oman visionsa? Uskallanpa väittää, että varmasti jokainen löytäisi, jos vain pyrkisi etsimään sitä. Entä tuleeko jokainen saavuttamaan visionsa? Ei varmasti tule, mutta loppujen lopuksi tärkeintä onkin vain uskaltaa aloittaa ja nauttia matkan tuomista sydämen tykytyksistä. 

Etsi intohimosi, visioi ja muuta se todellisuudeksi....

-Janne Hautala